Vaccination i eget hjem

Ønsker du vaccination i eget hjem?

Danske Lægers Vaccinations Service vaccinerer årligt over 10.000 gangbesværede borgere i eget hjem. Vaccinationen er gratis for alle immobile borgere, der enten er over 65 år, førtidspensionister eller kronisk syge.

Hører man ikke til en af de førnævnte grupper, koster influenzavaccinationen i eget hjem kr. 300,- . Alle er velkomne til at bestille en vaccination i eget hjem.

Tilmedling til hjemmevaccination

Gratis hjemmevaccination kan alene gennmføres i perioden fra 1. oktober og frem til 31. december, men Danske Lægers Vaccinations Service kører alene fra ca. medio november.

Vi modtager tilmedlinger til årets hjemmevaccinationer fra medio september.

Hvordan bliver man tilmeldt gratis hjemmevaccination

Hvis du tidligere er blevet vaccineret i eget hjem af Danske Lægers Vaccinations Service, vil du i efteråret 2018 modtaget et brev fra os, som vil give dig mulighed for at tilmelde dig igen, enten online eller på telefon 77 99 77 88.

Såfremt du ikke har motaget et brev fra os vil det her på siden fra medio september 2018 være muligt at tilmelde sig online, eller ved at kontakte os på telefon 77 99 77 88.

Bor du på plejehjem?

Beboere på plejehjem, i ældreboliger eller beskyttede boliger kan ikke blive vaccineret under reglerne for hjemmevaccination, men Danske Lægers Vaccinations Service samarbejder med og besøger, en lang række plejehjem og ældreboliger m.v. over hele landet.

Så hvis du er plejehjemsbeboer eller det drejer sig om vaccination af en eller flere plejehjemsbeboere, skal vi bede dig kontakte os pr. e-mail på plejehjem@dlvs.dk eller på telefon 77 99 77 88.