Vaccination i eget hjem

Ønsker du vaccination i eget hjem?

Danske Lægers Vaccinations Service vaccinerer årligt over 10.000 gangbesværede borgere i eget hjem. Vaccinationen er gratis for alle immobile borgere, der enten er over 65 år, førtidspensionister eller kronisk syge.

Hører man ikke til en af de førnævnte grupper, koster influenzavaccinationen i eget hjem kr. 300,- . Alle er velkomne til at bestille en vaccination i eget hjem.

Tilmedling til hjemmevaccination

Gratis hjemmevaccination kan efter de gældende regler fra Sundhedsstyrelsen alene udføres i perioden fra 1. oktober og frem til 31. december.

Fra slutningen af august er det muligt at tilmelde sig on-line og fra den 17. september vil det også være muligt at tilmelde sig pr. telefon på 77 99 77 88.

Tilmeld hjemmevaccination

Hvordan bliver man tilmeldt gratis hjemmevaccination

Hvis du tidligere er blevet vaccineret i eget hjem af Danske Lægers Vaccinations Service, vil du i efteråret 2018 modtaget et brev fra os, som vil give dig mulighed for at tilmelde dig igen, enten online eller på telefon 77 99 77 88.

Såfremt du ikke har modtaget et brev fra os vil det fra slutningen af august er det muligt at tilmelde sig on-line ved at klikke her og fra den 17. september vil det også være muligt at tilmelde sig pr. telefon på 77 99 77 88.

Bor du på plejehjem?

Beboere på plejehjem, i ældreboliger eller beskyttede boliger kan ikke blive vaccineret under reglerne for hjemmevaccination, men Danske Lægers Vaccinations Service samarbejder med og besøger, en lang række plejehjem og ældreboliger m.v. over hele landet.

Så hvis du er plejehjemsbeboer eller det drejer sig om vaccination af en eller flere plejehjemsbeboere, skal vi bede dig kontakte os pr. e-mail på plejehjem@dlvs.dk eller på telefon 77 99 77 88.