Plejehjem

I Danmark tilbydes ældre (65 år eller ældre) gratis vaccination. Andre borgere som også vurderes at have en forhøjet helbredsrisiko i tilfælde af influenza tilbydes også gratis vaccination. Mange immobile danskere, altså danskere som ikke kan komme til lægen uden assistance, tilbydes også gratis vaccination i eget hjem.

Tilbuddet om gratis individuel vaccination i eget hjem gælder dog ikke for beboere på plejehjem, i ældreboliger og i beskyttede boliger.

Vi kommer gerne ud for at vaccinere
Som en service til beboere på plejehjem, i ældreboliger og i beskyttede boliger tilbyder Danske Lægers Vaccinations Service at afholde fælles vaccinationsdage på stedet. I den forbindelse besøger Danske Lægers Vaccinations Service hvert år mere end 700 plejehjem, ældreboliger eller beskyttede boliger over hele landet.

Alle plejehjem og ældreboliger har mulighed for at blive besøgt af vores vaccinatører. Vi kan desværre kun tilbyde at komme ud til beskyttede boliger såfremt der er mindst 10 beboere der ønsker vaccination.

Såfremt dit plejehjem, ældrebolig eller beskyttede bolig ønsker besøg af Danske Lægers Vaccinations Service så kontakt os for en uforpligtende drøftelse af mulighederne.

Telefon: 77 99 77 88
E-mail: plejehjem@dlvs.dk