Sammen støtter vi UNICEF

Når du bliver vaccineret hos Danske Lægers Vaccinations Service donerer vi en vaccine til UNICEF

UNICEF gør en forskel – men fungerer kun ved støtte og opbakning. Læs mere om vores samarbejde med UNICEF på  UNICEFS hjemmeside.

Hver dag dør flere end 600 børn af sygdomme, som kan forebygges gennem vaccination. UNICEF arbejder kontinuerligt på at udbrede og gennemføre vaccinationsprogrammer i så mange lande som muligt. Målet er at alle børn bliver vaccineret.

Dette arbejde har Danske Lægers Vaccinations Service valgt at støtte op om.  Derfor donerer vi en vaccine, hver gang vi vaccinerer en person i Danmark. Målet er årligt at donere mere end 200.000 vacciner til UNICEFs børnevaccinationsprogrammer.

Din støtte er gratis!

Når du bliver vaccineret ved en af vores ca. 1.000 vaccinationsarrangementer rundt om i landet, donerer vi en vaccine til UNICEF. Der er ingen udgifter forbundet med det for dig, da vi betaler donationen. Du kan se, hvor du kan blive vaccineret på bagsiden af det brev som denne informationsfolder er sendt med. Du kan også finde et vaccinationsarrangement i nærheden af dig ved at besøge vores hjemmeside. Den hedder www.stopinfluenza.dk

Verdensgaver – gør en verden til forskel

Du kan også vælge at støtte yderligere ved at købe en af UNICEFs Verdensgaver. Du kan eksempelvis købe vacciner, fodbolde eller rent drikkevand – så sender UNICEF din gave til de børn, der har brug for den. Læs mere om UNICEFs Verdensgaver på www.verdensgaver.dk

Vi synes, at det er unikt at din vaccination ikke kun beskytter dig, men også et barn, der har ligeså meget brug for det.

Tak for din støtte.