Vaccination i eget hjem

Ønsker du vaccination i eget hjem
Danske Lægers Vaccinations Service vaccinerer årligt over 10.000 gangbesværede borgere i eget hjem. Vaccinationen er gratis for alle immobile borgere, der enten er over 65 år, førtidspensionister eller kronisk syge. 
 
Hører man ikke til en af de førnævnte grupper, koster influenzavaccinationen i eget hjem kr. 300,- . Alle er velkomne til at bestille en vaccination i eget hjem.

Hjemmevaccination
For beboere på plejehjem gælder der særlige regler, så hvis du er plejehjemsbeboer eller det drejer sig om en plejehjemsbeboer, skal vi bede dig kontakte os pr. e-mail på plejehjem@dlvs.dk eller på telefon 77 99 77 88.

For alle andre er det fra den 15. august og indtil udgangen af september muligt at tilmelde sig hjemmevaccination via vores hjemmeside. Du er også velkommen til at ringe på telefon 77 99 77 88 og høre nærmere angående vores hjemmevaccinationer.

Har du allerede modtaget et brev fra os og ønsker at bekræfte din tid med det samme så kan du gøre det her (åbner et nyt vindue):

Hvis du ikke har modtaget et brev og dermed ikke har et kundenummer kan du tilmelde dig her (åbner et nyt vindue):

Skulle du opleve problemer med tilmedlingen er du velkommen til at konakte os på e-mail info@dlvs.dk eller på telefon 77 99 77 88.

emty

x