Vaccination i eget hjem

Ønsker du vaccination i eget hjem
Danske Lægers Vaccinations Service vaccinerer årligt over 10.000 gangbesværede borgere i eget hjem. Vaccinationen er gratis for alle immobile borgere, der enten er over 65 år, førtidspensionister eller kronisk syge. 
 
Hører man ikke til en af de førnævnte grupper, koster influenzavaccinationen i eget hjem kr. 300,- . Alle er velkomne til at bestille en vaccination i eget hjem.

Tilmedling til hjemmevaccination
For 2016 sæsonen er tilmedlingen til hjemmevaccination nu lukket.

Hvis du tidligere er blevet vaccineret i eget hjem af Danske Lægers Vaccinations Service vil du i efteråret 2017 modtaget et brev fra os som vil give dig mulighed for at tilmelde dig igen, enten on-line eller på telefon 77 99 77 88.

Er du ikke tidligere vaccinert i eget hjem vil det fra medio september 2017 være muligt at tilmelde sig on-line eller på ved at kontakte os på telefon 77 99 77 88.

Bor du på plejehjem
Beboere på plejehjem kan ikke blive vaccineret under reglerne for hjemmevaccination men Danske Lægers Vaccinations Service samarbejder med og besøger en lang række plejehjem over hele landet. Så hvis du er plejehjemsbeboer eller det drejer sig om vaccination af en ellere flere plejehjemsbeboere, skal vi bede dig kontakte os pr. e-mail på plejehjem@dlvs.dk eller på telefon 77 99 77 88.

emty

x